
Sterrenchef valt voor Azwijn
Chef Edwin Van Goethem van toprestaurant 't Korennaer werkt een gerecht uit met Azwijn: "Het is een geweldig product". - Verschenen in HLN, december 2017

Toon Vandenbranden (Azwijn) dingt mee naar de titel "beste Grillmasters van Vlaanderen"
Toon neemt samen met - Best Foodie Friend - Tom Geleyn, deel aan het Vier programma "Grillmasters". Met hun gerecht met Azwijn wisten ze juryleden en topchefs Seppe Nobels en Peter Declercq te overtuigen.

4 Antwerpse duo's grillen verder
"Toon Vandenbranden (32, Berchem) en Tom Geleyn (33, Sint-Niklaas): Toon is producer in de reclame en Tom coördineert events. Ze barbecueën wekelijks samen en doen niets liever dan experimenteren en dingen rechtstreeks in de kolen gooien. Toon maakt zijn eigen streekproduct: Azwijn, een Zwijndrechtse appelazijn."

Een zuurtje uit Zwijndrecht
"Hun appelazijn is lekker fris in dressings, dipsausjes en zelfs als zuur accentje in mocktails en cocktails" - Verschenen in Libelle Lekker, april 2019

Duo maakt ‘Azwijn’ van lokale appels
"De twee startende ondernemers Laura Bernaers en Toon Vandenbranden wonnen vorig jaar de wedstrijd ‘Zwijndrecht zoekt een streekproduct’. Gisteren, een jaar later stelden ze ‘Azwijn’ voor, een appelazijn met Zwijndrechtse appels." - Verschenen in Nieuwsblad - oktober 2017

Nieuw streekproduct Azwijn moet Zwijndrecht promoten
Laura Bernaers en Toon Vandenbranden hebben de wedstrijd 'Zwijndrecht zoekt een streekproduct' gewonnen met hun Azwijn, een azijn op basis van appels. De lokale horeca is enthousiast om met het nieuwe streekproduct aan de slag te gaan. Zo willen de handelaars hun gemeente meer op de kaart zetten. - Verschenen in HLN, November 2016

Zwijndrecht pakt uit met nieuw streekproduct
Laura Bernaers en Toon Vandenbranden zijn de winnaars van 'Zwijndrecht zoekt een streekproduct' en lanceren volgende maandag hun appelazijn. - Verschenen op ATV, September 2017
Voor vragen en samenwerkingen, contacteer Laura Bernaers via info@azwijn.be