Witloofsalade

Azwijn, recept, witloofsalade, appel

Een lekkere witloofsalade met appel dat goed bij je stoofvlees past? Je vindt het recept hier voor 4 personen.

Ingrediënten:

  • 2 appels
  • 3 witloofstronken
  • 1 dl yoghurt
  • 2 el AZWIJN
  • 5 el olijfolie
  • beetje peterselie
  • handje walnoten
  • snufje peper en zout

Recept:

Halveer het witloof en verwijder het hart. Was de witloofblaadjes, laat uitlekken en snij  ze in kleine blokjes.  Snijdt de appel ook in kleine blokjes en voeg toe aan het witloof.

Meng de olijfolie, AZWIJN en yoghurt en breng op smaak met peper en zout. Deze yoghurt dressing roer je voorzichtig bij het witloof en appel. Werk af met walnoten en peterselie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *